Cutii rigide

Carcase

Altele

Cutii tip sertar

Cutii tip sertar din carton rigid caserat

Descriere:

Cutiile tip sertar sunt realizate din doua bucati care intra una intr-alta. Interiorul este o cutie simpla caserata iar exteriorul poate fi realizat din carton rigid sau din carton duplex. Cutia exterioara poate fi cu trecere sau inchisa in asa fel ca sertarul sa nu poata iesi pe partea cealalta.

Cutiile pot avea diferte dimensiuni si forme in functie de utilizare.

Cutiile sunt realizate din carton de legatorie caserat pe exeterior. Invelitoarea exterioara poate fi personalizata dupa dorintele clientilor. Poate fi infoliata mat sau lucios, lacuita selectiv, embos, folio...etc. Cartonul de legatorie poate avea diferite grosimi in functie de tinuta si rezistenta dorita... Sertarul ( partea interioara) nu se personalizeaza de obicei..

In cazul in care se pun obiecte mai mici decat volumul cutiei, se poate casera si interiorul cutiei cu hartie alba sau colorata dupa cerintele clientului.

Cele 3 dimensiuni ale cutiei: lungime, inaltime, grosime, pot varia in functie de cerintele clientilor astfel se pot obtine cutii sub forma de tavita, cub, diferite paralelipipede...